Rekrytointi

Isännöinti Warma on kehittyvä, kasvava ja ammattitaitoinen isännöintitoimisto. Haemme nyt valiojoukkoomme lisää hyviä tekijöitä. Tarjoamme asiakkaillemme parasta paikallista isännöintiä lähellä asiakasta.


Haemme Raisioon / Uuteenkaupunkiin

Kiinteistöpäällikköä

Mitä jos saisit tehdä työtä, jossa olet sekä asiantuntija, että asiakaspalvelija, ja jossa työnkuva on erittäin monipuolinen?
Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja motivoivan työn mukavassa työyhteisössä, sekä hyvät työkalut ja viihtyisät työtilat.

Toivomme:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, sekä kiinteistönpidon prosessien hallintaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja palveluhenkistä asennetta.
  • Yhteistyökykyä ja avoimuutta
  • Stressinsietokykyä sekä positiivista luonnetta.

Työtehtäviin kuuluu vastata toimistomme teknisistä asiantuntijapalveluista sekä niiden kehittämisestä.

Isännöinti Warman laadukkaiden teknisten palveluiden avulla parannetaan kiinteistön turvallisuutta, arvoa sekä asumismukavuutta. Palvelutarjontaamme kuuluu lakisääteisiä tehtäviä, kuten osakkaiden muutos- ja kunnossapitotöiden ilmoitusten käsittely ja töiden valvonta sekä kunnossapitotarveselvitys osana kiinteistökatselmusta.

Tarjoamme myös huoneisto- ja kiinteistökatselmuksia, joiden avulla edistetään turvallista, terveellistä ja taloudellista asumista. Avustamme taloyhtiöiden korjaussuunnittelussa ja laajempien korjausten hankesuunnittelussa sekä suunnittelun ja urakoiden kilpailutuksessa.

Katselmusten selkeät raportit tuovat lisäarvoa huoneistoa myytäessä ja antavat osakkaalle reaaliaikaisen kuvan huoneiston ja kiinteistön kunnosta. Katselmusten avulla pystytään arvioimaan kiinteistön ja huoneiston korjaustarpeita sekä huomioimaan vikoja ja puutteita ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa.

Raportointiin käytämme Kotopro-ohjelmistoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työkalut sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.
  • Kilpailukykyiset edut ja hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen.
  • Laajan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.9.2019 osoitteeseen rekrytointi@isannointiwarma.fi

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa puhelimitse toimitusjohtaja Arttu Lehtonen 0401840851 tai sähköpostitse arttu.lehtonen@isannointiwarma.fi


Hakijoiden taustat tarkastetaan. Tarkastamme julkisista rekistereistä ainakin seuraavat: liiketoimintakielto-, velkajärjestely-, konkurssi- ja yrityssaneerausrekisterit sekä maksuhäiriömerkinnät.

Työhakemukset ja niiden liitteet säilytetään sähköisenä ja mahdollisesti paperisena koko työhakuprosessin ajan. Hakemukset liitteineen hävitetään pysyvästi 2 vuotta hakuprosessin päättymisen jälkeen.