Isännöinti Warma

Warma porukka

Meillä on kuusi isännöitsijää, tekninen asiantuntija, kaksi kirjanpitäjää sekä kaksi kiinteistösihteeriä.. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kiinteistöä ja yhtiötä hoidetaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Saat meiltä henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja teille sopivan palvelukokonaisuuden.


Kolme syytä valita Warma

1. Laatu
Meille warmalaisille laadukas ja kokonaisvaltainen palvelu on kunnia-asia. Warman asiakkaana et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat palvelukseesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Käytettävissäsi on aina ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin, kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajuuden ja kokonaisvaltaisen taloushallinnon lisäksi myös kiinteistönpidon teknisen asiantuntijan palvelut. Ammattitaidolla ja viimeisen päälle, totta kai.

2. Luotettavuus
Emme turhaan nimenneet yritystämme Warmaksi – meille luotettavuus on yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöistä. Minkä lupaamme, sen myös toteutamme. Warmasti. Warman asiakkaana voit olla varma siitä, että yhtiösi talousasiat hoidetaan asiantuntevasti ja osaavasti. Toimintamme lähtökohtana on läpinäkyvyys – kaikki tiedot ovat aina taloyhtiön johdon ja nimettyjen henkilöiden tavoitettavissa.

Vuosikymmenten yhteisellä kokemuksella olemme valinneet myös seudun luotettavimmat yhteistyökumppanit. Jotta sinä voit nukkua yösi rauhassa.

3. Yksilöllisyys
Asiakastyytyväisyys on yksi yrityksemme kulmakivistä. Liittämällä yhteen kolmen vakiintuneen yrityksen ammattitaitoiset toimijat, pystymme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempaa ja yksilöllisempää palvelua.

Ammattilaisemme ovat täällä juuri sinun yhtiötäsi varten – räätälöimme palvelupaketin jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Warman kumppanina yhtiösi tekee taloudellisesti viisaita ratkaisuja, jotka vaikuttavat positiivisesti asumiskokemukseen. Nyt ja tulevaisuudessa.

Kartoitetaan yhtiösi tilanne yhdessä. Asiakkaaksemme on helppo tulla.

Tutkinnot:

  • AIT: Johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto
  • FMA: Kiinteistö- ja projektipäällikön tutkinto
  • ITS: Isännöitsijän tutkinto
  • ITS-TEK: Teknisen isännöitsijän tutkinto
  • IAT: Isännöinnin ammattitutkinto

Todistukset: